Heb jij je sporen binnen de energiesector verdiend en ga je graag in gesprek over strategische energie- en duurzaamheidsvraagstukken?

Hellemans Consultancy heeft een vacature voor een senior consultant die onze nieuwe en bestaande relaties adviseert en begeleidt bij strategische vraagstukken op het gebied van energie en van duurzaamheid. Wat houdt de functie in?

Functie

·     Je bent een brede gesprekspartner en adviseert vanuit een onafhankelijke rol bij strategische vraagstukken op het gebied van energie-inkoop, duurzaamheid en energiemanagement.

·     Je bouwt aan klantrelaties door op alle niveaus het gesprek aan te gaan over energie en duurzaamheid, mee te denken in oplossingen en deze te vertalen naar dienstverlening en een langdurige samenwerking. Daarbij treed je op als verbinder tussen de diverse energie disciplines en ben je alert op nieuwe kansen in de markt. Je genereert leads, volgt leads op en acquireert nieuwe opdrachten.

·     Je bent verantwoordelijk voor belangrijke projecten en werkt samen met collega’s aan adviesopdrachten zoals de strategische inkoop van energie en duurzame opwekking. Je leidt projectgroepen, intern en extern, onderhandelingsgesprekken en geeft inhoudelijk advies.

·     Je volgt de ontwikkelingen in de energiemarkt op de voet en vertaalt deze in nieuwe mogelijkheden en het verbeteren van de bestaande dienstverlening. Je deelt je brede kennis zowel intern als extern.

Profiel

·     Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en meerdere jaren professionele ervaring in energie- en strategieadvies. Je hebt je sporen binnen de energiesector verdiend en een breed netwerk opgebouwd.

·     Je hebt een proactieve opstelling in het realiseren van je eigen- en teamdoelstellingen. Je neemt het initiatief in het leggen van contacten, gaat mensgericht te werk en bent resultaatgericht. Ook heb je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen.

·     Je bent klantgericht, een goede gesprekspartner en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Het werken in teamverband is voor jou vanzelfsprekend.

Perspectieven

Bij Hellemans Consultancy werk je in een open, informele omgeving aan innovatieve dienstverlening. De energie sector is sterk in beweging, brengt veel afwisseling met zich mee en geeft volop kansen om je verder te ontwikkelen. We bieden je een zelfstandige functie met ruimte om je eigen ideeën voor verbetering en vernieuwing uit te voeren. Daarnaast bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een resultaat afhankelijke bonus, een auto van de zaak en flexibiliteit.

Organisatie

Hellemans Consultancy is manager van energievraagstukken. Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Onze activiteiten richten zich op de inkoop van energie, energie administratie, energiemonitoring en advisering over vergroening, besparing en duurzame oplossingen. Wij werken voor een grote variëteit aan organisaties: van midden- en kleinbedrijf, organisaties in de publieke sector tot grote industriële bedrijven en zakelijke dienstverleners. Hellemans Consultancy is het grootste energie-inkoop adviesbureau in Nederland en maakt onderdeel uit van de Unica Groep. Wij zijn met 35 medewerkers en zijn gevestigd in Den Dolder. De sfeer binnen Hellemans Consultancy laat zich het best omschrijven als open, informeel en collegiaal.

Interesse?

Meer informatie tref je aan op deze website. Voor vragen kun je contact opnemen met Sandra de Bruin (06 57542759). Je kunt direct reageren door je CV en motivatie te mailen naar Sandra Peek (peek@hellemansconsultancy.be).

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar peek@hellemansconsultancy.be